Ihana sinä ❤️
Mahtavaa kun löysit tänne!

Kerron hieman itsestäni.
Työtäni on kaunistaa. Kampaajana ja meikkaajana omaan taidon houkutella sinun parhaat piirteet esiin. Olen kaunistanut upeita naisia jo toistakymmentä vuotta ja nyt haluan sukeltaa myös pintaa syvemmälle. Minulle kauneus on kokonaisvaltaista, siihen vaikuttaa paljon meidän sisäinen hyvä olo, vaikka kuinka kiillottaisin pintaa niin mikään meikki tai edes upein kampaus ei pääsisi oikeuksiina jos emme tunne oloamme hyväksi. Sinne sisäiseen maailmaan, hyvän olon keskukseen, haluan näiden yrttien ja teekutsujen avulla vaikuttaa. 

Olen aina rakastanut kukkia ja yrttejä. Yrttejä olen käyttänyt paljon ruoanlaitossa, joten niistä myös teen valmistaminen tuntui luontevalta. Rakastan yrttien tuoksu- ja makumaailmaa. Yrtteihin kun sekoitetaan lisäksi lämmittäviä mausteita, värikkäitä kukkia ja herkullisia hedelmiä, saadaan aikaiseksi aivan ihanaa yrttiteetä. 


Hääkampaajana kohtaan paljon morsiamia
 ja asiakkaina morsiamet ovat hyvin vaativia. Heillä on monesti kovaa stressiä ja jännitystä ennen hääpäivää. Ajatus rentouttavasta hetkestä ja kiireettömästä aamusta sai idean tarjota kampauksen- ja meikin lisäksi jotain mieltä ja kehoa hellivää, jotain jolla purkaa jännitystä. Siitä ajatuksesta kaikki lähti ja pian aloin valmistaa stressiä ja jännitystä lieventävää yrttiteetä morsiamille. Mutta eihän se jäänyt vain yhteen ideaan, saatika seokseen. Keittiönoitana hämmentelin monen monta muutakin seosta yrteistä. Reseptejä kertyi yksi vihkonen täyteen. Grimoirestani löytyy salaisia reseptejä unettomuuteen, jännitykseen. Täyden kuun aiheuttamaan levottomuuteen. On Meditoinnin tueksi ja ripaus manifestointiin. Rakkaus yhtenä teemana -palavaa intohimoa vai henkistä yhteyttä? Tiedän näihin juuri sopivat yrtit ja kehoa stimuloivat seokset. 

Mitä enemmän etsin tietoa yrttien käytöstä ja vaikutuksista, sitä enemmän löysin kiehtovia tarinoita, historiaa ja mystisiä uskomuksia, joita yrttien käyttöön liittyi. Tuo kaikki tieto ja tarinat kiehtoi minua niin paljon, että päätin tuoda ne osaksi omaa työtäni kauneuden ja hyvinvoinnin parissa. Yrttien maaginen maailma ja niiden historia auttoi löytämään sen tiedon äärelle, mihin ihmiset ovat uskoneet jo satoja vuosia. Tämän tiedon haluan nyt tuoda myös sinulle. 

Rakastan myös järjestää juhlia ja tapahtumia. Elämässä pitää olla iloa, elämyksiä ja kokemuksia! Nämä kaikki yhdessä - kauneus ja joka aistin nautinnot. Ilo ja hauskuus, sisäinen hyvinvointi, läsnäolon voima ja ripaus mystiikkaa. Näistä aineksista syntyy Salaiset Teekutsut.

Mikä suuri ilo päästä jakamaan tämä kaikki sinun kanssa!

Tervetuloa Salaisille Teekutsuille ❤️

Annamari