Ruusua lisäämään rakkautta, hyppysellinen nokkosta tuomaan tulen voimaa, kamomillaa rentouttamaan ja vielä ripaus kanelia lämmittämään kehoa ja mieltä. Yrteillä on monta tarinaa ja käyttötarkoitusta.
 
Salaisia teekutsuja järjestetään eri teemoilla. 

Love& Aphrodisiacs -teekutsuilla nautitaan rakkausteetä, tutustutaan afrodisiakkeihin -lempeä lisääviin yrtteihin ja valmistetaan oma rakkautta lisäävä ja lempeä nostattava yrttitee.

Spiritual&Healing -teekutsuilla tutustutaan voimallisiin yrtteihin, joita on käytetty lisäämään kehon ja mielen hyvinvointia. Yrttien avulla on houkuteltu rakkautta ja menestystä, niiden avulla on puhdistettu ja suojeltu kehoa ja kotia. Yrttejä on käytetty monenlaisissa rituaaleissa ja niiden avulla on tehty mitä monenlaisia loitsuja. Näillä kutsuilla vapautetaan leikkisyys valloilleen ja päästetään oma sisäisen noita hämmentämään yrteistä oma hyvänolon voimatee.

 
Beauty Rituals -teekutsuilla pääosassa ovat kauneudenhoitoon käytetyt yrtit ja kasvit. Perehdymme yrttien hoitaviin ominaisuuksiin ja valmistamme yrteistä ja kukkasista ihon- tai hiustenhoitoon käytettävän hauteen. Beauty Rituals -teekutsuille on mahdollista saada lisäpalveluna kampaus- ja meikkipalvelut.


Mitä olisikaan teekutsut ilman ihania herkkuja? 

Teekutsuilla ei tarjoiluissa pihistellä! Salaisilla teekutsuilla on tarjolla herkkuja -suolaista tai makeaa, ja toiveiden mukaan myös kuplivaa tai kukkaisboolia.

 Pöytään on katettu toinen toistaan houkuttelevampia herkkuja. Joihinkin hetkiin sopii raikkaat hedelmät tai pienet suolaiset ja toisinaan taas tekee mieli vetää överit sokeriherkuilla ja kukkaisboolilla. 

Esitä toiveesi, minä toteutan ✨

 Valitse sinulle sopivin teema tai tarvittaessa räätälöidään teidän porukalle täysin omanlaiset teekutsut tarjoiluineen.

Salaisia teekutsuja järjestetään Turussa, Hyvinvointikeskus Valmennuskulman studiolla os. Korkeavuorenkatu 2
(ps. ota instagram.com/salaiset.teekutsut seurantaan, niin näet teekutsujen ajankohdat.)

Halutessa Salaiset teekutsut saapuvat myös sinun luoksesi, kotiin tai yrityksen tiloihin. Turun seudun ulkopuolella hintaan lisätään matkakulut. Isommille ryhmille kysy tarjous.

Salaiset teekutsut Valmennuskulmalla 29€/henk. (sis.tarjoilut)

Salaiset teekutsut sinun luona 39€/henk.  (sis.tarjoilut ja matkakulut Turun alueella)

Asiakkaan luona järjestettäviin tilaisuuksiin väh.5 osallistujaa.

Lisätietoja ja varaukset lomakkeen kautta tai sähköpostilla beauty.popinni@gmail.com